Prepper

To prep or not to prep?

To prep or not to prep. Wanneer ben je voorbereid als er iets mis gaat en wanneer sla je er in door? Wat kleine tegenslagen moeten we wel aankunnen.

Wild Atlantic Way

Wishfull thinking

In mei was ik op vakantie. Door drukte op mijn werk en warm weer dwalen mijn gedachten naar vakantie bestemmingen; Wishfull thinking.. Of to-do lijstje!

kasteel de Haar

Patronen van kasteel de Haar

In kasteel de Haar vind je vele patronen, elke kamer heeft een ander patroon op de vloer, muren, plafond. Hier een verzameling van die patronen.

Kermis 2016

Kermis Warmenhuizen

Groot feest tijdens Kermis Warmenhuizen bij Brasserie Radboud en restaurant d’Moriaan.
Allerlei bands kwamen langs.
Hier een verzameling smartphone beelden

Weekendje in Canterbury 2015

Een weekendje weg, namelijk een Weekendje in Canterbury 2015.
We namen de tunnel en sliepen ergens in een haven in Frankrijk.

WakaWaka Base10 + LED +Solar Panel

Altijd stroom met de WakaWaka Base

WakaWaka Power

WakaWaka Power

Een stukje geschiedenis: Het begon bij het bedrijf met een WakaWaka Light. Deze zet zonne-energie om naar stroom in een batterij zodat men in donkere tijden via LED genoeg licht heeft om te lezen of andere dingen te doen. Als je de WakaWaka één dag oplaadt kan je een aantal avonden genieten van het licht.

Nadat de WakaWaka Light een succes is wordt de line-up uitgebreid met een oplaad mogelijkheid.  De WakaWaka Power waarmee je de accu ook kan benutten om een apparaat te uploaden. De accu heeft net genoeg vermogen om een iPhone 1x helemaal op te laden en nog wat leeslicht over te houden voor ’s avonds. Iets waar je dan wel rekening mee moet houden is dat je de opvolgende dag moet benutten om de WakaWaka weer opgeladen te krijgen.

Lees meer

Lowlands 2015

Lowlands 2015, een terugblik!

Dit jaar was het een beperkte setting…. Petra, Frank en ik gingen met z’n drieën naar Lowlands. Het is lang geleden dat ik met zo’n klein clubje op de camping stond. Een voordeel is dat je flexibel bent, een nadeel is dat er toch wat gezelligheid mist. Hier het terrein;

Lowlands door multiron

Veranderingen in 2015

Er waren wat veranderingen op Lowlands vorig jaar;
Lees meer

Afval Lowlands 2009

Lowlands, vies festival

Alhoewel ik weer erg gelukkig was met Lowlands dit jaar, toch even een negatief stukje…
Wat is het een ontzettende bende op Lowlands. En dan doel ik niet direct op de campings, want ergens vind ik dat wel wat hebben. Velen maken er een bende en liggen dan op nog halfvolle luchtbedden gecrasht, te brak om het matras in de schaduw te leggen. Zelf ruimen wij het kamp 1 of soms 2x per dag even op.

Maar ik doel nu op het festival terrein. Wat was het een bende van bakjes, flesjes en vooral veel plastic glazen! Vroeger was er statiegeld op bekers, voor 11 bekers kreeg je een muntje wat €2,60 waard is. Er zijn verhalen dat mensen naar huis gingen €3.000 euro rijker. Met de kosten van de toegang moet je dan ongeveer 13.475 bekers rapen en inleveren.

Lees meer

Kasteel van Bouillon

Weekendje Bouillon

Zo… ik heb gemerkt dat een weekend te kort is om vakantie te vieren in Bouillon. We zijn net terug en ondanks de regen hebben we ons goed vermaakt. Hieronder een verhaal over Bouillon, onderwerpen: Onze routes, het klooster, het kasteel, foto’s, video en een camper-plek om te overnachten.

Bouillon vanaf het kasteel

Bouillon vanaf het kasteel

We hebben gewandeld, een rondrit op de motor gedaan en natuurlijk een abdij waar ze bier maken bezocht. De regen hield ons even gevangen in de tent, maar dat maakt het ook wel gezellig.

De routes

Lees meer

Gemaakt door Bram Dahmen‎

Ramble Rally 2015, samenvatting

Gemaakt door Emiel Broere‎

Zo… de vakantie zit er op en we zijn alweer aan het werk. Helaas. Gelukkig hebben we de verhalen en de filmpjes nog.

Op mijn reis/bus-blog heb ik een dagelijks verslag gehouden, helaas niet gepost op het moment van de dag zelf, daarvoor was het te druk. Vanavond heb ik het laatste filmpje gepost.

Voor een wat meer aangeklede pagina over de Ramble Rally, check deze pagina: BeakerBus.nl: De Ramble Rally 2015. Voor een samenvatting van de dagen en alle links kan je ook hieronder kijken.
Lees meer