Culinair concert

Frank van Enter, Helen Botman en Peter van Vleuten bedachten een Culinair concert Een gezellige avond met lekker eten en leuke muziek. Hier een videoverslag

Kermis 2016

Kermis Warmenhuizen

Groot feest tijdens Kermis Warmenhuizen bij Brasserie Radboud en restaurant d’Moriaan.
Allerlei bands kwamen langs.
Hier een verzameling smartphone beelden

Lowlands 2015

Lowlands 2015, een terugblik!

Dit jaar was het een beperkte setting…. Petra, Frank en ik gingen met z’n drieën naar Lowlands. Het is lang geleden dat ik met zo’n klein clubje op de camping stond. Een voordeel is dat je flexibel bent, een nadeel is dat er toch wat gezelligheid mist. Hier het terrein;

Lowlands door multiron

Veranderingen in 2015

Er waren wat veranderingen op Lowlands vorig jaar;
Lees meer

Afval Lowlands 2009

Lowlands, vies festival

Alhoewel ik weer erg gelukkig was met Lowlands dit jaar, toch even een negatief stukje…
Wat is het een ontzettende bende op Lowlands. En dan doel ik niet direct op de campings, want ergens vind ik dat wel wat hebben. Velen maken er een bende en liggen dan op nog halfvolle luchtbedden gecrasht, te brak om het matras in de schaduw te leggen. Zelf ruimen wij het kamp 1 of soms 2x per dag even op.

Maar ik doel nu op het festival terrein. Wat was het een bende van bakjes, flesjes en vooral veel plastic glazen! Vroeger was er statiegeld op bekers, voor 11 bekers kreeg je een muntje wat €2,60 waard is. Er zijn verhalen dat mensen naar huis gingen €3.000 euro rijker. Met de kosten van de toegang moet je dan ongeveer 13.475 bekers rapen en inleveren.

Lees meer

Nieuw Pink Floyd album

tweet: Polly Samson
Niemand had het ooit nog verwacht,Pink Floyd - Endless rivermaar het gaat toch echt gebeuren: Pink Floyd brengt nog een album uit. Ik had het er met mijn ouders over en die konden het zich niet voorstellen omdat Richard Wright niet meer onder de bandleden is. Hij is op 65-jarige leeftijd overleden dankzij kanker. Toch wel en zoals je boven kan lezen noemt de vrouw van David Gilmour het album de zwanenzang van Rick Wright.

Sommige mensen maken de fout om aan Roger Waters (of zijn vrouw) te vragen of hij een nieuw album uit brengt. Ik snap wel dat hij gefrustreerd is omdat hij in 1985 opstapte en het pas op Live8 in 2005 weer voor kwam dat ze samen iets deden. Hier reageert Roger waters op Facebook op de vraag.
Lees meer

Lowlands 2014!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er een beetje tegenop keek, ik weet niet waarom, het had misschien te maken met mijn relatie die over was of de  stroom van mensen die vlak voor het festival toch van het kaartje af wilde raken. Niemand had er echt zin in of zo? Toch eenmaal daar was het helemaal top 🙂 Toch weer wat nieuwe dingen ontdekt.

Gepakt en bezakt
Lees meer

Eten op Lowlands

Lowlands op pad

Lowlands, een muziek festival waar genoeg ander entertainment te vinden is. Maar vergis je ook niet in de eet-mogelijkheden. Al sinds twee jaar probeer ik elke keer iets anders te eten en dat lukt me nog redelijk. Alleen de dingen die ik twee keer eet zijn echt heel lekker.

Uitsmijter
Lees meer

Lowlands 2013 komt er aan..

3 days till LowlandsIk ben er niet zo mee bezig geweest, maar de laatste 24 uur slaat het me enorm in het gezicht: IK HEB ZIN IN LOWLANDS! Het is een tijdelijk paradijs. Niets buiten de hekken is meer belangrijk. Nog even geduld a.u.b. Donderdagochtend vertrekken we en voegen we in bij de enorme rij naar de kassa die de start van Lowlands aankondigt.

Af en toe Google ik naar acts, heb ik me ge-abonneerd op een Spotify playlist en spreek ik af met vrienden wie met wie mee rijdt. Het voorspel is begonnen. Maar waarom zo’n zin in een druk festival? Tja, misschien kan je een idee krijgen uit de beelden van vorig jaar? Lowlands 2012, een indruk! Een Lowlands die we ervoeren in verregaande staten van ontkleding en dringen op de waterpunten.

Lees meer

Boogie Woogie: Swanee River

Zo even op de middag een Boogie Woogie

Eerst een ode aan Rob Hoeke:

En dan Hugh Laurie 🙂

En tot slot een humoristisch en steengoed filmpje van Mr. Boogie Woogie, even jammen…

Ok Go en andere Youtube dingen

Het is alweer zes jaar geleden dat ik deze clip voor het eerst zag. “Here it goes again” van OK Go. Erg leuk gedaan was dat! Ik heb het ook een paar keer bekeken. Ze zijn bekend geworden dankzij dit nummer en de bijbehorende youtube-clip.

Daarna kwamen ze al gauw met een nieuw nummer:

Maar iets anders briljant was een filmpje waarin Corey Vidal met allerlei John Williams themes een a capella lied maakt. Je moet wel wat weten van Star Wars 😉

Lees meer