Dit ben ik, Floris van Enter, geboren in 1979 in de kop van Noord-Holland. In een winter waar de sneeuw tot de dakgoten stond en op de straten geschaatst kon worden. Met twee broers ben ik opgegroeid in een stolp boerderij en had ik het geluk om later ook zo’n boerderij te kopen. Eén van die broers is tegenwoordig eigenaar van Restaurant D’Moriaan, een aanrader dus 😉

Dankzij mijn vaders bedrijf rolde ik in de IT en op een gegeven moment verveelde ik me behoorlijk. Computers zijn maar… computers. Naast mijn werk werd ik duikinstructeur, maritiem trainer, Bootcamp Club instructeur en zelfs skileraar. Toen ging het me eindelijk dagen en registreerde ik me als Microsoft trainer. Nu wissel ik consultancy af met opleidingen.

Mocht je meer over mij op een zakelijk vlak willen weten, kijk dan op EnterMI.nl.

Naast werk heb ik nog vervoersmiddelen als hobby. Na aardig wat gefaalde projecten met Land Rovers begon ik met motorrijden. En intussen komen allerlei dromen uit, woon-werk rijden op mijn droomotor, een gave Land Cruiser om onbegaanbare paden te betreden en ook nog een romantische Volkswagen T3 Syncro 16″ als mini-camper om door Europa te trekken.

Gesetteld 4km van waar ik geboren ben vlieg ik uit over alle streken van het land om klussen te doen of verder om op vakantie te gaan. Andere hobbies zijn verhalen vertellen, met het geschreven woord, af en toe met video-verslagen en soms met een foto. Op deze website vind je van alles wat.

Wil je meer over mijn T3 hobby of VW T3’s in het algemeen lezen, check; BeakerBus.nl.